La Palometa case study homes kitchen with a view

sanahuja&partners studio completes La Palometa

La Palometa is an isolated single-family home that is located in an enviable landscape in the interior of Castellón – Spain.

The owners wanted a sustainably designed house that could be integrated into its surroundings and adapted to the natural topography of the land, taking advantage of the existing terraces.

The comprehensive project was divided into three areas, a day area, consisting of a living-dining room, kitchen and a guest toilet; the rest area, made up of three bedrooms with two bathrooms and a suite with bathroom and dressing room; the outdoor area, characterized by a particular pool whose horizon blends with the landscape of the place and the view of the north coast of Castellón.

La Palometa

sanahuja&partners studio used natural materials that reflect the surrounding environment such as dry stone for the walls, corten steel and wood. Concrete and glass were also incorporated to give the house a contemporary, light and airy feel.

La Palometa

You May Also Like

Six new retail members join the KBSA

Six new retail members join the KBSA

Egger Worktops Texture Meets Colour

Texture Meets Colour with Egger worktops

InSinkErator® adds 3N1 taps to Velvet Black Range

Beta Catalogue program Virtual Worlds

Beta catalogue program from Virtual Worlds